KOORESED KRIMCHI-KOOKOSE NUUDLID
Kui sul peaks külmkapi taganurgas leiduma pool purki natuke vanemat kimchit - siin on hea võimalus see ära kasutada. Mahe ja koorene kookospiim ning hapukas-vürtsikas kimchi sobivad kokku suurepäraselt!
⠀
3-4 portsjonit, 30 minutit⠀Vaja läheb:
Pool pakki Thai Choice riisinuudleid⠀
200g Krimchit (kui tahad vähem vürtsikat, pane vähem kimchit)
Paar peotäit külmutatud köögivilju (näiteks roheline uba või brokkoli)
2 küüslaugu küünt⠀
1 väike punane sibul⠀
1 purk kookospiima⠀
0,5 tl kurkumit⠀
Soola, pipart⠀
1 tl suhkrut või vahtrasiirupit⠀
Õli praadimiseks⠀
Valmistamine
1. Võta külmutatud köögiviljad sulama.
2. Prae pannil õrnalt sibula poolrattad ja purustatud küüslauk. Lisa kimchi ja kuumuta keskmisel tulel 5-6 minutit. Lisa kookospiim ja maitseained.
3. Vahepeal keeda riisinuudlid soolvees (4-5 minutit - al dente) ja loputa külma veega.
4. Lisa köögiviljad ja nuudlid kastmele, sega korralikult läbi ja lase paar minutit madalal tulel podiseda.
Naudi!
2. Prae pannil õrnalt sibula poolrattad ja purustatud küüslauk. Lisa kimchi ja kuumuta keskmisel tulel 5-6 minutit. Lisa kookospiim ja maitseained.
3. Vahepeal keeda riisinuudlid soolvees (4-5 minutit - al dente) ja loputa külma veega.
4. Lisa köögiviljad ja nuudlid kastmele, sega korralikult läbi ja lase paar minutit madalal tulel podiseda.
Naudi!