KOORESED KRIMCHI-KOOKOSE NUUDLID

Kui sul peaks külmkapi taganurgas leiduma pool purki natuke vanemat kimchit - siin on hea võimalus see ära kasutada. Mahe ja koorene kookospiim ning hapukas-vürtsikas kimchi sobivad kokku suurepäraselt!

3-4 portsjonit, 30 minutit⠀

Vaja läheb:
Pool pakki Thai Choice riisinuudleid⠀
200g Krimchit (kui tahad vähem vürtsikat, pane vähem kimchit)
Paar peotäit külmutatud köögivilju (näiteks roheline uba või brokkoli)
2 küüslaugu küünt⠀
1 väike punane sibul⠀
1 purk kookospiima⠀
0,5 tl kurkumit⠀
Soola, pipart⠀
1 tl suhkrut või vahtrasiirupit⠀
Õli praadimiseks⠀


Valmistamine
1. Võta külmutatud köögiviljad sulama.
2. Prae pannil õrnalt sibula poolrattad ja purustatud küüslauk. Lisa kimchi ja kuumuta keskmisel tulel 5-6 minutit.  Lisa kookospiim ja maitseained.
3. Vahepeal keeda riisinuudlid soolvees (4-5 minutit - al dente) ja loputa külma veega.
4. Lisa köögiviljad ja nuudlid kastmele, sega korralikult läbi ja lase paar minutit madalal tulel podiseda.

Naudi!