PRAEJUUST RÖSTPEEDI JA MAASIKA KREFTIGA
Tuline ja puuviljane Maasika Krefti sobib suurepäraselt igasugu juustudega. Siin oleme kasutanud Nopri talu praejuustu.

Vaja läheb:
1 pakk praejuustu
Õli praadimiseks
2-3 keskmise suurusega peeti
Küüslauku
Rosmariini
Soola, pipart
Rukolat
Tomatit
Maasika-Habanero Kreftit

Valmistamine:
Lõika peet tükkideks ja pane ahjuplaadile. Lisa soola, pipart, rosmariini, õli ja riivitud küüslauku. Kui sul juhtub olema kimchivedelikku - pane mõned supilusikad seda ka (annab eriti mõnusa vürtsika/hapuka nüansi). Kata fooliumiga ja küpseta ahjus  220 kraadi juures  30 minutit. Eemalda foolium ja küpseta (pöördõhu või grill režiimil) veel umbes 30 minutit, kuni peet on parajalt pehme. Lõika juust viiludeks ja prae kuumal pannil krõbedaks. Serveeri rukola ja värske tomatiga. Nirista peale helde kogus Maasika Kreftit ;)