KRIMCHI SUPP SEENTE JA TOFUGA
Inspireeritud kimchi jjigae ehk kimchi hautise retseptist. Siin on hea kasutada natuke vanemat ja hapukamat kimchit. Hinge ja keha kosutav supp - lihtsalt parim!

Vaja läheb:
Õli praadimiseks
1 väiksem sibul
2 sellerivart
3 küüslauguküünt
20 g jupp ingverit
½ värsket punast tšillit (kui soovid ekstra teravat!)
1 väike punane paprika
120 g pruune šampinjone
250 g Krimchit
125g/pool pakki kõva tofut (tahad tummisemat, pane terve pakk)
1,5 l köögiviljapuljongit
2 spl suhkrut
Poole sidruni mahl
6 spl sojakastet
Soola, pipart
Serveerimiseks värsket koriandrit, rohelist sibulat, röstitud seesamiseemneid

Valmistamine:
1. Kuivata tofu paberiga, lõika suupärased kuubikud ning prae pannil kuldselt krõbedaks. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Haki peeneks sibul, küüslauk, seller. Tšilli lõika õhukesteks viiludeks (kui kasutad). Haki paprika suupärasteks viiludeks ning seened lõika pooleks, suuremad neljaks sektoriks.

3. Kuumuta supipotis õli ja lisa sinna sibul, seller, küüslauk ja tšilli. Sinna hulka peenelt riivitud ingver. Prae keskmisel kuumusel u 10 min. Lisa Krimchi ja paprika viilud ning kuumuta veel 10 minutit. Lõpuks lisa puljong, seened ja praetud tofu ning sojakaste, suhkur ja sidrunimahl. Lase podiseda keskmisel tulel 15-20 min. Maitse ja lisa vajadusel veel natuke soola. Serveeri värske rohelise ja seesamiseemnetega.