KRIMCHI SUPP SEENTE JA TOFUGA
Inspireeritud kimchi jjigae ehk kimchi hautise retseptist. Siin on hea kasutada natuke vanemat ja hapukamat kimchit. Hinge ja keha kosutav supp - lihtsalt parim!

Vaja läheb:
Õli praadimiseks
1 sibul
2 sellerivart
3 küüslauguküünt
½ värsket punast tšillit (kui soovid ekstra teravat!)
1 punane paprika
400 g pruune šampinjone
400 g Krimchit
1 pakk kõva tofut
1 l köögiviljapuljongit
2 spl suhkrut
Sojakaste
Sool, pipar
Serveerimiseks värsket koriandrit, rohelist sibulat, röstitud seesamiseemneid

Valmistamine
1. Kuivata tofu paberiga, lõika suupärased kuubikud ning prae pannil kuldselt krõbedaks. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Haki peeneks sibul, küüslauk, seller. Tšilli lõika õhukesteks viiludeks (kui kasutad). Haki paprika suupärasteks viiludeks ning seened lõika pooleks, suuremad neljaks sektoriks.

3. Kuumuta supipotis õli ja lisa sinna sibul, seller, küüslauk ja tšilli. Sinna hulka peenelt riivitud ingver. Prae keskmisel kuumusel u 10 min. Lisa Krimchi ja paprika viilud ning kuumuta läbi. Lõpuks lisa puljong, seened ja praetud tofu ning lase podiseda keskmisel tulel 10-15 min. Maitsesta julgelt sojakastmega, hapukuse tasakaalustamiseks lisa 2 spl suhkrut. Serveeri värske rohelise ja seesamiseemnetega.