Sojaoa Tempe

Meie sojaoa tempe on valmistatud Euroopas kasvanud orgaanilistest GMO vabadest sojaubadest. 100 grammi tempet peidab endas 21,1 grammi täisväärtuslikku ja hästi omastatavat valku ning hulganisti erinevaid mineraalaineid nagu raud, magneesium ja kaltsium. Sojaoa tempe on maheda mekiga ning imab hästi maitseid, mistõttu sobib suurepäraselt marineerimiseks.

Lisa ostukorvi
5 €
Meie tempe jõuab kliendini värskena ehk pole pastöriseeritud, mis tähendab, et ka piimhappebakterid on tootes elus. Toodame 1 kord nädalas- tellimused kogume kokku reedel ja tempe jõuab järgmise nädala kolmapäevaks sulle pakiautomaati.  Oluline on pakile samal päeval järgi minna, et tempe üle ei fermenteeruks!

Koostisosad:
Orgaanilised sojaoad, juuretis Rhizopus Oligosporus.
Toitumisalane teave/100g kohta:
Energiasisaldus                             260 kcal      
Rasvad                                               11,5 g
Küllastunud rasvhapped           1,7 g
Süsivesikud                                     12,1 g
Suhkrud, kokku                             4,2 g
Valgud                                              21,1 g
Sool                                                    0 g
Säilivusaeg ja hoiustamine
Tempe säilib 6 päeva, parim enne kuupäev on märgitud tootele. Tegemist on elus tootega, mistõttu ta fermenteerub ajas edasi ja maitse muutub hapukamaks. Kui soovid tempet pikemaajaliselt säilitada, lõika pätsike viiludeks ja sügavkülmuta. 
Tempet hoiustada  ALATI külmkapis!
Tempe kasulikkus
  • Rohkelt hästi omastatavat taimset valku- tervelt 21,1g. 
  • Parim viis süüa kaunvilju - fermentatsioon vähendab antitoitainete hulka, mis teeb lihtsamaks valkude ja mineraalide omastamise.
  • Väheneb oligosahhariidede hulk, mis seedimise käigus fermenteeruvad, ning osadel inimestel gaase tekitavad.
  • Palju kiudaineid, mis on head seedimisele ja toiduks soolestikus elavatele bakteritele.
  • Sisaldab rikkalikult mineraalaineid- rauda, kaltsiumit, tsinki, magneesiumit.
  • Terviktoit ehk minimaalselt töödeldud ja sisaldab rohkem organismi toimimiseks vajalikke toitaineid.
  • Ei sisalda kolesterooli.
  • See on nii maitsev!

Kuidas ja kus tempet kasutada?
  • Maitsesta ja prae, friti või grilli
  • võivaleiva peal
  • supi või hautise sees
  • riivida bolognesesse, tako- või pirukatäidiseks
  • burgeri vahel....
  • ... võimalusi on lõputult ja piiriks on koka kujutlusvõime 😉