Kollase Herne Tempe Kõrvitsaseemnetega
Kollase herne tempes kohtuvad meie kohalik tooraine ja aasiapärane toiduvalmistamise traditsioon. Kõrvitsaseemned annavad maitsele pähklist mekki, toitaineliselt lisavad tempele kasulikke küllastumata rasvhappeid, täiendavad aminohappelist tasakaalu ning on heaks tsingi ja magneesiumi allikaks. Herne tempe on kõige maitsvam kuldpruuniks praetuna tsipakese soolaga, aga sobib hästi ka marineerimiseks.
Suurepärane võimalus nautida tempet neil, kes mingil põhjusel väldivad soja!
Suurepärane võimalus nautida tempet neil, kes mingil põhjusel väldivad soja!
Meie tempe jõuab kliendini värskena ehk pole pastöriseeritud, mis tähendab, et ka piimhappebakterid on tootes elus.
Toodame 1 kord nädalas- tellimused kogume kokku reedel ja tempe jõuab järgmise nädala kolmapäevaks sulle pakiautomaati.
Koostisosad:Kollane hernes 79,9%, kõrvitsaseemned 20%, juuretis Rhizopus Oligosporus 0,1%
Toitumisalane teave/100g kohta:
Energiasisaldus 230 kcal
Rasvad 6,5 g
Küllastunud rasvhapped 1,1 g
Süsivesikud 25 g
Suhkrud, kokku 12,8 g
Kiudained 6,4 g
Valgud 14,4 g
Soola 0,05 g
Säilivusaeg ja hoiustamine
Tempe säilib 4 päeva, parim enne kuupäev on märgitud tootele. Tegemist on elus tootega, mistõttu ta fermenteerub ajas edasi ja maitse muutub hapukamaks.
Tempet hoiustada ALATI külmkapis temperatuuril +2..+6!
Miks süüa tempet?Tempe säilib 4 päeva, parim enne kuupäev on märgitud tootele. Tegemist on elus tootega, mistõttu ta fermenteerub ajas edasi ja maitse muutub hapukamaks.
Tempet hoiustada ALATI külmkapis temperatuuril +2..+6!
· Kõrge valgusisaldusega.
· Kõrge kiudainesisaldusega. Kiudained on head seedimisele ja toiduks soolestikus elavatele bakteritele.
· Terviktoit ehk minimaalselt töödeldud.
· Parim viis süüa kaunvilju - fermentatsioon vähendab antitoitainete hulka, mis teeb lihtsamaks valkude ja mineraalide omastamise.
· Fermentatsiooni käigus väheneb oligosahhariidede hulk, mis osadel inimestel gaase tekitavad.
· See on nii maitsev!
Kuidas ja kus tempet kasutada?
- Maitsesta ja prae, friti või grilli
- võivaleiva peal
- supi või hautise sees
- riivida bolognesesse, tako- või pirukatäidiseks
- burgeri vahel...